Selecteer een pagina

Saffraan

Iraanse saffraan kopen? Premium A1 Kwaliteit Saffraan

Afkomstig uit het oude Perzië en jarenlang gebruikt in de traditionele keuken heeft saffraan de naam van de koningsspecerij met recht verdiend! Gemaakt van het bloedrode topje van de stampers van de saffraankrokus, een bloem die maar eens per jaar gedurende 8 (!) dagen bloeit, wordt saffraan beschouwd als een van de duurste en meest luxe specerijen ter wereld.

 

Perzische/Iraanse saffraan

Onze premium kwaliteit saffraan komt uit het Khorasan / Ghanaet regio in Iran. De Khorasan / Ghanaet regio is de grootste saffraan teeltgebied van de wereld. Kenners bestempelen de saffraan uit het Khorasan teeltgebied als de beste ter wereld. PoloPaz Europe heeft zelf bij de beste telers de mooiste en beste saffraan uitgekozen en dit volgens de internationale ISO normen laten verpakken. PoloPaz Europe biedt hierdoor het beste saffraan van de markt aan! Onze bloedrode topkwaliteit saffraan heeft altijd een ISO kleursterkte van hoger dan 250 en een heerlijke geur. U ruikt de heerlijke aroma van onze saffraan al van meters ver!

 

Bewaardoos saffraan

De Perzische/Iraanse saffraan is per 4 gram verpakt in een prachtige oosterse bewaardoos. Er zijn meer dan 150 bloemen van de saffraan krokus nodig om 1 gram aan saffraan draden te krijgen. Iedere bloem heeft 3 lange stampers (saffraandraadjes). Er zijn dus over de 600 bloemen (1800 stampers) verwerkt in 1 doosje saffraan. Onze saffraan dozen zijn gevuld met 100% pure saffraan van de hoogste kwaliteit.

Gebruik saffraan

Deze specerij wordt gebruikt om de lekkere rijst (gemaakt in de Pars Khazar rijstkokers) net dat beetje extra aroma, kleur en smaak te geven. Maar niet alleen bij rijst is saffraan onmisbaar, bij tal van andere traditioneel Perzische gerechten als khoresht en westerse gerechten als risotto en paella is saffraan het hoofdingrediënt! Om het maximale uit uw saffraan te krijgen, kunt u het beste de (fijngemalen) saffraan 10 tot 15 minuten laten weken in lauw/heet water (niet de safraan koken). De prachtige donker oranje gekleurde vloeistof kunt u mengen met uw gerechten.

Werking saffraan

Niet alleen is saffraan heerlijk in het eten, het staat sinds vanouds bekend als antidepressivum, geneesmiddel, afrodisiacum en antioxidant.

Bewaren

Koel (niet in de koelkast), droog en donker bewaren. Onder deze omstandigheden is saffraan jaren houdbaar.

Prijs Saffraan

PoloPaz heeft voor een enorme prijsrevolutie gezorgd. Niet langer hoeft u voor de duurste kruid ter wereld de goudprijs te betalen. Door eerlijke en goede afspraken met de telers bieden wij de beste saffraan prijs in de markt aan. De reguliere advies prijs is €34,- per 4 gram.  Om uw te overtuigen van ons product krijgt u de verzendkosten van ons cadeau! Zo kunt u onze saffraan kopen, zonder extra bijkomende kosten. Hierdoor biedt PoloPaz Europe gegarandeerd de scherpste prijs voor de allerbeste kwaliteit! Zo kunt u met een goed gevoel uw saffraan kopen bij PoloPaz!

 

Bestel uw saffraan hier!

Kleinere hoeveelheden saffraan bestellen? 

Dit kan uiteraard! Kijk op onze zuster website Saffraan.nl: Kleine hoeveelheden saffraan kopen. Hier heeft u meer beschikbare opties.

Grotere hoeveelheden saffraan bestellen? 

Dit kan uiteraard! U kunt grotere hoeveelheden saffraan kopen bij polopaz.nl. Uw kunt uw aanvraag mailen naar info@saffraan.nl